[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”50px” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”zoom-out-reveal”][vc_gallery type=”flickity_static_height_style” images=”1566,1567,1568,1569,1570″ flickity_spacing=”default” flickity_controls=”next_prev_arrows_overlaid” flickity_overflow=”hidden” flickity_wrap_around=”wrap” flickity_free_scroll=”true” flickity_autoplay=”true” flickity_box_shadow=”none” image_loading=”default” onclick=”link_image” flickity_autoplay_dur=”6000″][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none” enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-bottom”][vc_column_text max_width=”960″ css=”.vc_custom_1579871209218{margin-bottom: 25px !important;}”]Hos oss kan du bestämma exakt hur du vill att din ring ska se ut. Vi hjälper dig att specialdesigna ringen du drömmer om. Alla Umeå Ur & Gulds vigselringar görs av återvunnet guld och vi hjälper dig gärna att använda ärvda smycken så att de får leva vidare med dig. Många tror att det är både dyrt, krångligt och tidskrävande men vi kan ofta erbjuda en specialgjord ring som kostar mindre än vad en färdigdesignad ring kostar.[/vc_column_text][vc_column_text max_width=”960″ css=”.vc_custom_1579871236296{margin-bottom: 50px !important;}”]Vi har förstås också ett stort utbud av egna ringar och smycken, alltid med 100 % konfliktfria diamanter.[/vc_column_text][nectar_cta btn_style=”arrow-animation” heading_tag=”h4″ text_color=”#158993″ button_color=”default” link_type=”regular” alignment=”left” display=”block” link_text=”Kontakta oss” url=”https://guldsmedjan.nu/kontakta-oss/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” equal_height=”yes” content_placement=”middle” column_margin=”50px” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”6%” id=”about” disable_element=”yes” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”zoom-out-reveal”][vc_gallery type=”flickity_static_height_style” images=”1566,1567,1568,1569,1570″ flickity_spacing=”default” flickity_controls=”next_prev_arrows_overlaid” flickity_overflow=”hidden” flickity_wrap_around=”wrap” flickity_autoplay=”true” flickity_box_shadow=”none” image_loading=”default” onclick=”link_no” flickity_autoplay_dur=”6000″][/vc_column][vc_column column_padding=”padding-2-percent” column_padding_position=”top-bottom” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none” enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-bottom”][vc_column_text max_width=”500″ css=”.vc_custom_1579870829307{margin-bottom: 25px !important;}”]Hos oss kan du bestämma exakt hur du vill att din ring ska se ut. Vi hjälper dig att specialdesigna ringen du drömmer om. Alla Umeå Ur & Gulds vigselringar görs av återvunnet guld och vi hjälper dig gärna att använda ärvda smycken så att de får leva vidare med dig. Många tror att det är både dyrt, krångligt och tidskrävande men vi kan ofta erbjuda en specialgjord ring som kostar mindre än vad en färdigdesignad ring kostar.[/vc_column_text][vc_column_text max_width=”500″ css=”.vc_custom_1579870840061{margin-bottom: 25px !important;}”]Vi har förstås också ett stort utbud av egna ringar och smycken, alltid med 100 % konfliktfria diamanter.[/vc_column_text][nectar_cta btn_style=”arrow-animation” heading_tag=”h4″ text_color=”#158993″ button_color=”default” link_type=”regular” alignment=”left” display=”block” link_text=”Kontakta oss” url=”https://guldsmedjan.nu/kontakta-oss/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]